KRUISWEG 973 a, 2132CE HOOFDDORP

INFORMATIE: 023-5763145

Behandelingen

Gezichtsbehandelingen

Uitgangspunt voor onze gezichtsbehandelingen is altijd huidverbetering. Wij werken met het toonaangevende Nederlandse merk hannah skincare onderdeel van ELHA cosmetics. Hannah kenmerkt zich door een duidelijke focus op huidverbetering voor iedere huid, daarnaast zijn zij grondlegger van de bindweefsel techniek in Nederland. Onze huidcoaches houden middels jaarlijkse training hun kennis up to date. Zo kunt u zich er altijd van verzekeren dat u de beste behandeling krijgt.

In 30, 60 of 90 minuten gaan wij voor het maximale resultaat van uw huid en look. Dit kunt u thuis voortzetten met de mooie producten van hannah skincare.

Aan het begin van de behandeling stemmen we samen af wat de mogelijkheden zijn.

30 minuten

 • hannah "quick boost" : oppervlakte reiniging, diepte reiniging, masker.

60 minuten

 • hannah "the hour of power" : oppervlakte reiniging, diepte reiniging, activeren doorbloeding, wenkbrauwen shapen, gezichtsmassage, masker.
 • hannah "ultimate cleansing" : oppervlakte reiniging, diepte reiniging, activeren doorbloeding, verwijderen mee-eters e.d., masker

90 minuten

 • hannah "the total package" : oppervlakte reiniging, diepte reiniging, activeren doorbloeding, gezichtsmassage, masker. Extra keuze uit shapen en verven wenkbrauwen, wimpers verven, waxen gezichtshaar, bindweefselmassage. Wat past in de tijd is altijd inclusief bij deze behandeling u betaald hiervoor niet extra.

Permanente Make-up (pmu)

De redenen voor PMU op wenkbrauwen, lippen en oogleden zijn altijd heel persoonlijk. Voor de één pure luxe of gemak, voor de ander is het een uitgelezen optie om cosmetische imperfecties, zoals ontbrekend wenkbrauwhaar op te lossen.

Welke reden u ook heeft, wij vervullen uw cosmetische wensen veilig en succesvol. Zo kunt u altijd verzorgd en zelfverzekerd de deur uit. Wij maken gebruik van kwalitatief hoogwaardige permanente make-up van Nouveau Contour in combinatie met het iQ PMU-apparaat. Hiermee worden mooie resultaten behaald.

Door inbrengen van het gewenste pigment in de lederhuid brengen wij vorm, contour, kleur en structuur aan. Naar eigen smaak kunt u de PMU eventueel aanvullen met gewone make-up.

Onder andere ultraviolet licht en natuurlijke huidvernieuwing vervagen deze pigmentatie na verloop van tijd. Dit duurt tussen 1 en 3 jaar. In feite is PMU dan ook semipermanent in vergelijking met permanente tatoeages, waarbij pigmenten in het onderhuids bindweefsel worden gespoten.

wenkbrauwen

 • Powder brow : met deze techniek wordt de wenkbrauw in geschaduwd (pixel).
 • Hairstroke brow : met deze techniek worden haartjes nagebootst
 • Combi brow : hier combineren we bovenstaande technieken voor een optimaal resultaat

lippen

 • Lipliner : Uitermate geschikt om de contour van de mond te benadrukken.
 • Full lips : Volledig gepigmenteerde lippen voor een volle en mooie mond
 • Glossy lips : Volledig gepigmenteerde lippen met verschillende kleuren en highlights voor een volle en mooie mond

ogen

 • Infralash : een subtiele eyeliner tussen de wimper haartjes. Heel mooi in combinatie met een onder ooglid pixel.
 • eyeliner : klassieke eyeliner boven de wimperrand zowel geschikt voor het boven ooglid als onder ooglid.
 • designer eyeliner : eyeliner met een wing of smudge


Pico laser

De Picolaser is de meest recente ontwikkeling op het gebied van lasers. In tegenstelling tot traditionele lasers pulseert de Picolaser een lichtpuls in slechts een picoseconde, vele male sneller dan tot nu toe gebruikelijke nanoseconde.

Het voordeel is een snel herstel. Daarnaast heeft u minder behandelingen nodig.

Het is noodzakelijk om vooraf een intake te plannen. Zo kunnen wij een juist behandel plan opstellen en goed afstemmen of u geschikt bent voor de behandeling.

De Picolaser wordt toegepast voor:

 • tatoeage verwijderen,
 • acne behandeling,
 • litteken behandeling,
 • pigment behandeling,
 • huid verbeterend voor rimpels en fijne lijnen
 • kalknagels
 • couperose


Wenkbrauwen

Zo bepalend voor je mimiek en altijd een belangrijk onderdeel van ons beauty ritueel. Met heel veel toewijding zorgen wij dat je de juiste vorm en kleur krijgt van jouw wenkbrauwen. We volgen de laatste ontwikkelingen maar zorgen voor de wenkbrauwen die bij jou passen!

 • Brow lamination : laatste ontwikkeling op het gebied van wenkbrauwen. Met een speciale formule modeleren wij je haartjes in de juiste richting. Je hebt zeker 4-6 weken plezier van het resultaat.
 • Henna brows : met henna geven we je wenkbrauwen een extra sterke uitstraling. Naast het kleuren van de haartjes wordt de huid ook meegekleurd. Het resultaat is 2-4 weken zichtbaar.
 • Shapen (evt. in combinatie met) verven : in model brengen van je wenkbrauwen (evt. in combinatie met verf)

Wimpers

Wij bieden behandelingen waarbij het behoud van je natuurlijke wimpers voorop staat.

 • Lash volume lift : een behandeling waarbij we veilig en hygiënisch je wimpers permanent krullen. Je hebt 6 weken plezier van deze behandeling.

In combinatie met ons wimperserum heb je een prachtig resultaat.

Massage

Wat is er fijner dan een massage? Wij kunnen zo snel niets bedenken. Nou misschien een duo massage gezellig met je partner, zus, vriendin of moeder.

In onze salon bieden we verschillende massage technieken.

 • Ontspanningsmassage: brengt lichaam en geest tot rust waarbij uitsluitend in de buitenste lagen van het spierweefsel wordt gemasseerd. Klachten zoals spanning en stress kunnen door deze vorm van masseren worden aangepakt. Een weldaad voor je hele lichaam.
 • Chinese Hoofd-, Nek- en Schoudermassage: bij deze massage ligt de focus op het voorkomen en verlichten van klachten aan hoofd, nek en schouder. Bij deze vorm van masseren worden drukpunt technieken toegepast waarmee diep ingewerkt kan worden op weefsels, acupunten en meridianen. Je energie en bloedcirculatie wordt gestimuleerd en giststoffen worden afgevoerd.
 • Sportmassage: deze vorm van masseren is, met name gericht, op sporters. Sportmassage is bedoeld om sportblessures te voorkomen, klachten te verminderen/verhelpen na blessure. Ook kan een sportmassage worden ingezet ter voorbereiding op een sportactiviteit of als herstel na inspanning van een sportactiviteit. Deze vorm van masseren is dus zowel preventief als herstellend. Sportmassages zijn dan ook een stevigere manier van masseren waarbij wordt ingewerkt op de dieperliggende spierlagen.
 • Cuppingmassage:

Pedicure

Ze dragen je je hele leven, geen overbodige luxe om je voeten dus goed te verzorgen. Naast een hygiënische en uitgebreide voetverzorging zorgen we de dat behandeling ook een lekker ontspannen moment is.


 • Spa pedicure : voeten bad, volledige nagel en eelt behandeling, scrub, verzorging


 • Spa pedicure deluxe : voeten bad, volledige nagel en eelt behandeling, scrub, massage, voetenmasker


De behandelingen zijn aan te vullen met gellak

Manicure

Mooi verzorgde handen dat willen we toch allemaal. In onze salon staat behoud van de natuurlijke nagel voorop. Wij zorgen op een hygiënische en veilige manier voor uw handen. Wij verkopen en lakken met Pink Gellak, dit Nederlandse merk heeft een fantastische retentie op de duur van de lak.

 • Basis manicure Gellak : nagel voorbereiding, gellak, hand verzorging
 • Spa manicure : hand badje, volledige nagel behandeling, scrub, verzorging (aan te vullen met gellak)
 • Biab : (Builder In A Bottle) van het merk The Gel Bottle is een flexibele en verstevigende gel, die je kunt opbouwen tot een mooie, egale nagel. Er zit voeding in voor je natuurlijke nagel, zodat je na een tijdje echt gaat merken dat je natuurlijke nagels steviger en gezonder worden.

Waxen

Waxen is een hele effectieve manier om lichaamshaar te verwijderen en biedt in vergelijking met anderen methoden veel voordelen. In tegenstelling tot scheren heb je niet langer last van harde stoppels, huidirritaties en haar-ingroei en de haren blijven veel langer weg.

Het vaak gebruiken van een scheermes zorgt vaak voor irritaties en beschadigingen aan de huid. Daarnaast is het niet het beste voor de huid zelf, in sommige gevallen is het pijnlijke en kan het ontsierende plekjes achterlaten. Waxen biedt een goede oplossing om irritaties en wondjes te voorkomen.

Waxen zorgt voor een gladdere huid gedurende een langere periode. Doordat bij waxen de haar inclusief de wortel wordt verwijderd, blijven de haartjes veel langer weg en komen ze een stuk zachter en ook dunner terug.